About Us

Write to us: contact [@] greatagain.ro

Pe 8 noiembrie 2016, Statele Unite ale Americii s-au reîntors la valorile care le-au propulsat ca vârf al erei moderne, printre care credința nestrămutată că toți oamenii sunt „înzestrați de Creator cu anumite Drepturi inalienabile” (Declarația de Independență, 4 iulie 1776). Alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte confirmă dorința tot mai larg răspândită de regăsire a identității naționale, o dorință comună și nouă, românilor.

GreatAgain.ro – sintetizat din sloganul de campanie al câștigătorului Donald Trump și un deziderat validat de poporul american – este o inițiativă non-profit și neafiliată politic a unui grup de cetățeni români și americani. Misiunea sa este de a readuce în atenția românilor modelul autentic american, prin informarea lucidă și prezentarea obiectivă a activităților administrației Trump.

GreatAgain.ro promovează valorile comune României și Statelor Unite ale Americii, valorile întregii civilizații euro-atlantice: libertate si prosperitate, pace si fraternitate, spirit patriotic. Dorim să întărim aceste valori și legăturile pe care le creează între simpli cetățeni, familii, comunități și parteneri de afaceri din cele două țări.

Donald Trump își propune să facă America măreață din nou. Și noi ne dorim același lucru pentru România.

Așteptăm întrebările și propunerile voastre de colaborare la email contact [@] greatagain.ro. Acest website va fi bilingv, Română/Engleză.

Slogan

Greatness through values
Măreție prin valori

We recommend: GreatAgain.govThe White HouseGreatAgain.org

„Be sure you put your feet in the right place, then stand firm.” – Abraham Lincoln, 16th President of US (1861-1865)

„Our Constitution was made only for a moral and religious people. It is wholly inadequate to the government of any other.” – John Adams, 2nd President of US (1797-1801)

FOLLOW GREAT AGAIN RO