„Unul din momentele extraordinare ale politicii americane”: Ovaționarea în picioare a sacrificiului unui militar american, în Congres, în cadrul discursului lui Donald Trump

Discursul Președintelui Donald Trump rostit în fața Congresului marți a marcat un moment special, când Președintele l-a evocat pe militarul Ryan Owens, căzut la datorie și primul militar ucis în mandatul său, în prezența d-nei Carryn Owens, văduva lui Ryan.

Evocarea a fost urmată de ovații în picioare și aplauze minute în șir din băncile membrilor Congresului, în fața unei d-ne Owens vizibil copleșită de emoție.

 

Momentul a fost atât de tensionat, încât până și analistul Van Jones de la CNN, unul dintre criticii cei mai agresivi ai lui Trump, s-a arătat impresionat de modul în care Președintele a gestionat evocarea.

Jones a afirmat la CNN că tributul adus lui Owens a fost „unul din momentele extraordinare pe care le-ați văzut în politica americană”. El a adăugat că este genul de atitudine care l-ar putea face pe Trump să câștige un al doilea mandat de Președinte al SUA.

Great Again Ro

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FOLLOW GREAT AGAIN RO